Follow

Jeg får ikke betalt med kortet mitt, hva gjør jeg?

Vårt betalingssystem for kort inneholder et sikkerhetssystem som heter 3-D Secure. Ved betaling i kassen blir du sendt til din egen banks betalingsløsning. Her krever noen banker at du bruker BankID for å gjennomføre kjøpet. Nettleseren må ha installert Java for at dette skal gå igjennom, noe som ofte kan være et problem på enkelte nettlesere, og hvis man bruker produkter fra Apple.

Vi anbefaler at du prøver en annen nettleser (Internet Explorer, Chrome, Safari, Firefox) og sørger for at Java er installert. Hvis din nettleser ikke har Java blir du som regel spurt om dette kan installeres. Last ned Java på www.java.com. Alternativt kan du betale via PayPal eller faktura hos Collector.

0 Comments

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk